Jelenlegi hely

Tolerance Training

 tolerance

"Adj egy embernek halat, s jóllakik egy napra, tanítsd meg halászni, s élelemmel látod el őt egy életre"

A Tolerance-Training Kft. 2003-ban alakult. A cégalapító tulajdonosok több mint 10 éves tréningtapasztalat után döntöttek úgy, hogy a jelenlegi formában létrehozzák a Kft-t. Üzleti tevékenységünk főleg az oktatás, tréningek (vezetőképző, sales, csapatépítő) személykiválasztás, interjúk, coaching területére terjed ki.   

A több mint 10 év alatt saját know-how-t, egyedi tematikát és önálló metodikát fejlesztettünk ki. Trénereink végzettségükből fakadóan (pszichiátriai, pszichológiai, pedagógiai) is jártasak a tanulás- és viselkedéselméletek különböző irányzataiban. Ez az elméleti felkészültség, valamint a szakmai tapasztalat együtt alapozza meg tréningjeink sikerét, így a résztvevők nagy részénél valóban történik pozitív irányú viselkedésváltozás, fejlődés, konstruktívabb eszközhasználat.
A tréningek magas színvonalát a folyamatos szakmai fejlesztéseken túl a high-tech technológia alkalmazásával illetve saját tréningcentrummal is biztosítani tudjuk.

Tréningjeinket folyamatosan követjük és fejlesztjük, mellyel elértük, hogy a sajátosan magyar kulturális adottságok figyelembevételével optimalizálni tudjuk a résztvevők viselkedéskultúrájának és személyes adottságainak fejlesztését. Specializált tematikáinkkal legfőképpen a gyógyszeripari, bank-szakmai és kereskedelmi ügyfelek körében vagyunk sikeresek. Idegen nyelven is magas színvonalú tréningeket biztosítunk. Fő célkitűzéseink között szerepelnek a folyamatos fejlesztés, önképzés és a legmagasabb minőségi szint képviselete a tréningpiacon.
Cégünk személykiválasztással és tanácsadással is foglalkozik. DISC profilok, egyéni- és csapat DISC profilok meghatározásával, egyéb tesztekkel - csapatfejlesztés szempontjainak bemérésére és egyéni vagy csoportos interjúk segítségével tesszük hatékonyabbá megbízó cégeink működését.

Legújabb profiljaink:

A tréningek utánkövetéséhez lehetőség van  multimédiás oktatófilm és/vagy (sales)Vezetői Értékelő Rendszer megrendelésére.
Az utánkövetéshez multimédiás oktatófilmet igényelhetnek partnereink, melynek segítségével fenntartható a tréningeken szerzett tudásszint.
Háromféle módon segítjük a tanultak felfrissítését: a tréningeken elhangzott prezentációk és szituációs gyakorlatok feldolgozásával, on-line tesztek segítségével, vagy előre egyeztetett forgatókönyv alapján készített oktatófilmmel. A távoktatásos oktatófilmek metodikája megegyezik a tréningeken alkalmazott sajátos metodikánkkal.
A Vezetői Értékelő Rendszer az értékesítők közvetlen feletteseinek ellenőrzési munkáját segíti szoftveres formában, ahol a tréningeken tanított technikák alapján felállított kritériumrendszer objektív és egységes visszajelzést biztosít, mind az értékesítő, mind a vezetője számára.

Psidium Train the Trainer tanácsadók:

DISC: Dr. Piczkó Katalin, Happ Anna

Amennyiben további információra van szüksége, látogassa meg partnerünk internetes oldalát:

www.tolerance.hu 

Undefined