Jelenlegi hely

Human Telex Consulting

 

„Haszon. Tudás. Korrektség. Szakértelmet szakértelemmel, jövedelmezőséget jövedelmezően, élvezettel, becsületesen.” 
 
1989 óta változatlan lendülettel törekszünk arra, hogy partnereink termékeink és szolgáltatásaink segítségével érjék el üzleti céljaikat. Működési területünk alapvetően két területet ölel fel:

Szervezetfejlesztés
Célunk, hogy a partnereink igényeit megértve és szervezetfejlesztési céljaihoz kapcsolódva, szükségleteit az együttműködés keretében felmérve olyan attitűd- és készségfejlesztő programokkal és tanácsadással segítsük megbízóink munkáját, amelynek kapcsán a humánfejlesztés a szervezet üzleti céljaival összhangban történik. Ennek megfelelően nem pusztán egymástól független lépéseket ajánlunk, hanem a vállalat konkrét, speciális igényeihez igazodó fejlesztési folyamat egészének egymásra épülő részeire teszünk ajánlatot. 

Munkánkat a szakmában elvárható gazdag módszertani tárház és nemzetközi know-how együttes adaptációja teszi kiemelkedő színvonalúvá. A módszertani tárház egyaránt tartalmaz  diagnosztikai eszközöket (klíma-kultúra felmérés, 360-os visszajelzés), értékelő-fejlesztő központot, valamint tréningek széles tárházát és outdoor programokat.

Képzési eszközök
13 cég szerződött nemzetközi partnereként 120 magyar nyelvű oktatófilmmel, több mint 1000 feladatot tartalmazó, trénerek számára íródott gyakorlatgyűjteménnyel és más tréningjátékokkal valamint módszertani segédanyagokkal és módszertani tanácsadással állunk ügyfeleink rendelkezésére. Képviselt partnereink között megtalálhatók a Video Arts, HRDQ, Charthouse, Gower és más világhírű licenszpartnerek.

Psidium Train the Trainer tanácsadók:

 DISC / BM : Ilyés Gábor

 Amennyiben további információra van szüksége látogassa meg partnerünk internetes oldalát:

http://www.htconsulting.hu/

 

Undefined