Jelenlegi hely

Smart Staff Kft.

"SMART STAFF, A HOLNAPOD FEJVADÁSZA ÉS STRATÉGIAI TRÉNERE"

Küldetésünk, hogy olyan munkatársakat vadászunk le Megbízóinknak, akik  Peter Drucker szavaival élve, olthatatlan vágyat éreznek arra, hogy minden erejükkel és tehetségükkel a Megbízónk vállalatát erősítsék.
Jelöltjeink szűrése esetében meggyőződünk arról, hogy ezek a jelöltek a Megbízónk által biztosított új munkahelyet mennyire érzik kiemelt fontosságúnak saját fejlődésük szempontjából. Ezekhez személyiség, kompetencia és magatartási teszteket is használunk.
A Smart Staff által hozott jelöltek fejlődés motiváltak, mert ők az új munkahelyükön kimagasló  eredményeket felmutatva szeretnének új készségeket szerezni.
A direkt kiválasztás során célunk, hogy olyan vezetőt találjunk, aki hosszú távon hozzájárul a vállalat sikeres működéséhez. A fejvadászat kapcsán jelentős időt spórolunk meg Ügyfeleinknek.

SMART STAFF, A DIGITÁLIS EVOLÚCIÓ TEHETSÉGEINEK TRÉNERE

Multinacionális és nagyobb KKV vállalatok vezetői és értékesítői részére tartunk képzéseket.

Tréningjeinken a résztvevők motivációjának növelésére, a belső és külső kifogások kezelése, az eredmény és célorientált hozzáállás elsajátítására fókuszálunk.

Képzéseinket minden alkalommal az adott vállalat igényeire szabjuk. Emellett hiszünk abba is, hogy az egyes munkatársak személyes kompetenciája, magatartása, hozzáállása tud egy vállalatot felemelni. A fejlesztési javaslatot ezek együttes figyelembe vételével tesszük meg, melyekhez többek között személyiség, kompetencia és magatartási teszteket is használunk. A képzést követően 90 napos után követést és follow-up tréninget is javasolunk Ügyfeleink részére a nagyobb beépülés, hatékonyság érdekében.

EGYÉB SZOLGÁLTATÁSAINK:

- Business coaching

- Executive coaching

- Karrier tanácsadás

- Self branding tanácsadás

REFERENCIÁINK KÖZÜL NÉHÁNY:

- Antenna Hungária
- Origo
- AMC
- MTVA
- At media
- Nielsen
- HBO
- Telenor
- Sanoma Média
- AXN
- Habostorta
- Mercedes- Benz
- Opel
- PPG - Trilak
- G4S
- Henkel

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Smart Staff Kft.
Székhely: 1141 Budapest, Paskál u. 13
www.smartstaff.hu

Hajdu Zoltán
ügyvezető igazgató
zoltan.hajdu@smartstaff.hu
Mobil: 
+36 30 81 64 770

 

Psidium Train the Trainer tanácsadók:

DISC: Hajdu Zoltán

Amennyiben további információra van szüksége, látogassa meg partnerünk internetes oldalát:

www.smartstaff.hu

 

magyar