Jelenlegi hely

ASSESS Systems

 
Beszállítóink tesztjeit a magyar normára igazítottuk és megfelelnek a Magyar Pszichológiai Társaság előírásainak.

Assess Systems (Bigby, Havis & Associates):

Az Amerikai Egyesült Államokban 1950-ben alapult LWFW vezetői tanácsadó cégből vált ki a szervezetpszichológiával foglalkozó részleg. Így alakult 1989-ben a Bigby, Havis & Associate. Az ezt következő években megsokszorozták termékeik és szolgáltatásaik számát.

A HR kérdőívek forgalmazásán kívül szervezeti tanácsadással is foglalkoznak a Bigby-Havis Consulting keretein belül. Az Amerikai Egyesült Államok határain belül a Bigby, Havis & Associates néven váltak ismertté.

Az Egyesült Államokon kívül számtalan országban rendelkeznek partnercégekkel. Például: Kanada, Nagy-Britannia, Németország, Hollandia, Portugália, India, Indonézia, Dél-Korea, Mexikó, Új-Zéland, Fülöp-szigetek, Dél-Amerika stb. A nemzetközi forgalmazással foglalkozó részleg neve lett az Assess Systems.

A leginkább kérdőívek fejlesztésével foglalkozó amerikai partnerünk termékeit cégünk 2002 óta forgalmazza. A tesztek széles körű HR feladatokra kínálnak megoldást, ilyen például a vezető-kiválasztás, vezetői képzés és fejlesztés de az alkalmazotti szinten is lehetővé teszi például nagyszámú jelentkezők szűrését. Az anyacég folyamatos szakmai támogatást nyújt cégünk számára, így egy nemzetközi tapasztalattal rendelkező vállalat tapasztalatát tudhatjuk magunkénak.

Az Assess Systems-ről további információkhoz juthat az alábbi oldalon:

www.assess-systems.com

Általunk forgalmazott termékek:

 
 
 assesslogo
 
 
 
 
 
  select
 
 
 
  
 
 
smlogo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
magyar