Jelenlegi hely

Biztonságos Változás

Medgyesi Kriszta, ACC 

coach, tréner, szervezetfejlesztő

Változás. Biztonság. Mintha két ellentétes fogalom lenne. Amint elindulunk céljaink felé, egy részünk örül a változásnak. Egy másik részünk pedig foggal-körömmel kapaszkodik abba, ami eddig volt: a változatlanság biztonságába.

2005 óta foglalkozom egyének, csoportok és szervezetek fejlesztésével. Coaching és szervezetfejlesztési munkám során a multik világában és a nonprofit szektorban egyaránt dolgozom. Alakítottam ki és valósítottam meg szervezetfejlesztési folyamatot 15-től 1800 fős területig. Szívesen dolgozom a különböző vezetői szintek, a projektmenedzsment és a szakértők leggyakoribb kihívásain, és a szervezeti változások által létrejövő helyzetekkel, érzésekkel. Nem szervezeti coaching ügyfeleimmel pedig a legkülönbözőbb magánéleti kérdéseken dolgoztunk már együtt.

A szervezetfejlesztés és a coaching mellett fókuszolással és testtudatos módszerekkel is dolgozom. Minősített ARPe©, GPOP™, Hogan, SHL és DISC-BM visszajelző vagyok.

  • Vezetői coaching: új vezető támogatása, szakemberből vezetővé válás, változáskezelés
  • Life coaching: életút- és karrier tervezés, én-erő és önbizalom visszaszerzése, konfliktuskezelés, magánéleti elakadások kilendítése
  • Coachok támogatása a vállalati környezet megértésében, profi vállalati működésben
  • Team és group coaching

Mottó:

Nem tudtam, hogy lehetetlen, ezért megcsináltam.

www.biztonsagosvaltozas.hu

 

Undefined