You are here

DISC - Tanulókör

Hollósi Szabolcs

Szociológus, business coach, tréner, DISC viselkedési stílus tanácsadó vagyok. 

Multinacionális cégnél szerzett tapasztalatokat követően 20 évig dolgoztam a területfejlesztés és vállalkozásfejlesztés területén, ebből 15 évet saját vállalkozásban. A következő életszakaszomat arra szánom, hogy hozzásegítsem partnereimet, ügyfeleimet személyes életük jobbításához, és mindeközben én is tovább fejlődjek.

Munkáltatói márkaépítőként (az Employer Branding College kurzusán „Certificate in Employer Brand Leadership” végzettséget szereztem) az emberközpontú munkahelyek fejlesztésén dolgozom a Kiváló Munkahely Partnerségben, és abban hiszek, hogy a szervezetek életében az igazi változásokat a munkatársak, a vezetők és csapataik kapcsolati szintjén kell kezdeni.

Ám nemcsak a munkahelyek, hanem a családok, civil közösségek, baráti körök, sportcsapatok, pedagógusközösségek is profitálhatnak abból, ha a DISC nyelvet elsajátítják. A szülők és gyermekek, fiatalok is sokat tanulhatnak, fejleszthetik önismeretüket, kommunikációjukat, egymás megértését a családon belüli és társas kapcsolataikban. Magyarországon főként a nagyvállalatok már sokféle módon használják a DISC-et (toborzás és kiválasztás, teljesítmény- és kompetenciamenedzsment, képzés és fejlesztés, karrier- és utánpótlás-tervezés, csapatépítés és hatékonyságnövelés). A vállalatok támogatása mellett ahhoz is szeretnék hozzájárulni, hogy ez a csodálatos eszköz minél szélesebb körhöz eljusson, és kitágítsuk lehetőségeink horizontját önmagunk és mások megismerésében, megértésében, valamint a személyes kapcsolataink sikeresebb működtetésében. A DISC-Tanulókörben szeretném minden érdeklődővel megismertetni ezt az univerzális tudást, amelynek alkalmazásával tényleg megváltozhat az életünk. Kezdődjön a tanulás!

 

További információ, kapcsolat:

Telefon: + 30 2277559

E-mail cím: hollosisz@bfh.hu

Honlap: www.disctanulokor.hu

https://www.linkedin.com/in/hollosiszabolcs

Undefined