Jelenlegi hely

Narus

narus

 

A NARUS Kft. magyar tulajdonú vezetési tanácsadó vállalkozás, üzletviteli tanácsadás fő profillal. Az üzleti partnereinkkel történő együttműködés során alapvető célunk támogatni Őket abban, hogy működésüket és gazdálkodásukat minél tudatosabb szintre tudják emelni. Ezt a tudatosságot biztosítani tudjuk azáltal, hogy segítjük őket céljaik egyértelmű megfogalmazásában, az ezek elérését biztosító üzleti modell és végrehajtási stratégia kialakításában; a vállalati működés és a folyamatok egyértelmű, szervezett meghatározásában.

Munkánk során nem feledkezünk meg arról sem, hogy a vállalatot emberek működtetik, akiknek a jellemvonásai, motivációi, viselkedési stílusa nagyban befolyásolja, hogy milyen "hard" megoldások működhetnek sikeresen a cégnél. Fontosnak tartjuk azt is, hogy az egyes munkakörökben a megfelelő kompetenciákkal rendelkező emberek dolgozzanak. A Psidium Kft-vel való együttműködésünk ezt a cél szolgálja, ehhez ad megfelelő eszközöket.

Munkáinkat projektformában, a Megbízóval közösen végezzük a Megbízó aktív részvétele mellett. Ezen együttműködés főbb jellemzői:

Eredményorientáltság - Tevékenységünk megvalósítása során mindig kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a gyakorlatban megvalósítható, a megbízó üzleti érdekeit támogató megoldás szülessen végeredményként. Munkáink megvalósításának része a kidolgozott megoldás gyakorlati bevezetése, ill. annak támogatása is.
Rugalmasság - Fontos számunkra, hogy ügyfeleinknek testre szabott, az ő igényeiknek maximálisan megfelelő megoldásokat ajánljunk. A munka kivitelezése során is rugalmasan igazodunk a megbízó elvárásaihoz.
Partnerség - Az ügyfelek elégedettségét nem jellemezheti más jobban, mint az, ha újra visszatérnek hozzánk. Munkáink nagy részét ilyen ügyfeleknél végezzük, hosszútávú kapcsolatokban gondolkodva.

Tevékenységi kör:

  • Jövőkép és stratégiafejlesztés
  • Folyamat- és működésfejlesztés
  • Gazdálkodási és controlling rendszerek kialakítása és fejlesztése
  • Teljesítménymérés és értékelés
  • Szervezeti audit, átvilágítás
  • Projektmenedzsment

Psidium Akkreditált tanácsadók:

DISC/BM: Czakó Móni*, Gyimesi Gábor, Kondits Ildikó*

Facet5: Czakó Móni,* Gyimesi Gábor, Kondits Ildikó*

Thinking Styles: Czakó Móni*

360°értékelések: Czakó Móni, Gyimesi Gábor, Kondits Ildikó

ASSESS: Czakó Móni*, Gyimesi Gábor*, Kondits Ildikó*

Amennyiben további információra van szüksége, látogassa meg partnerünk internetes oldalát:

www.narus.hu

Undefined